Bekijk ons Vakantiehuis Vakantiepark Village Golf Beach 2

Vakantiehuis Vakantiepark Village Golf Beach 2 BoekNu
€554.00

Vakantiehuis Vakantiepark Village Golf Beach 2

Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Dit kleinschalige en gezellige vakantiepark Village Golf Beach, ligt in een prachtige bosrijke omgeving op slechts 900 m van het brede zandstrand. Het park beschikt over twee verschillende types bungalows. Beide types zijn karakteristiek ingericht en beschikken over een wasmachine en een overdekt terras om je verblijf nog aangenamer te maken. Zo is er de ES-16970. Deze gezellige bungalow is geschikt voor 4 - 5 personen en ligt geheel op de begane grond. Daarnaast is er de ES-16971. Deze woning is geschikt voor 6 - 8 personen en is in vergelijking met het andere type iets ruimer ook beschikt dit type over twee etages en een extra badkamer hierdoor heb je iets meer privacy.

Vakantiehuizen op de mooiste plekjes in Europa, een compleet aanbod van meer dan 100.000 vakantiehuizen vindt u bij VakantiehuizenTOTAAL.nl

Naam Vakantiehuis
Vakantiehuis Vakantiepark Village Golf Beach 2

Aantal Sterren
true

Plaats
Playa de Pals

Regio
Costa Brava

Land
Spanje

Maximum aantal personen
7

Huisdieren toegestaan
false

Zwembad
true

De laagste prijs voor dit vakantiehuis is €554.00 bij Chalet.

Meer informatie over de aanbieder van dit mooie vakantiehuis

Wij bieden meer dan 35.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
Noem de kleur van gras:

Beoordeel dit mooie vakantiehuis

Er is voor dit vakantiehuis nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis Vakantiepark Village Golf Beach 2 prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van deze Goedkope Vakantiehuizen Prijs
Chalet
Vakantiehuis Vakantiepark Village Golf Beach 2
€554.00


Affiliate Website