Bekijk ons Vakantiehuis LEstartit

Vakantiehuis LEstartit BoekNu
€250.00

Vakantiehuis LEstartit

Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Prachtig appartement voor 5 personen met ruim balkon. Uitgerust met tuinmeubels en een prachtig uitzicht op het gezamenlijke zwembad en de zee. In het complex vindt u een speelplaats en twee tennisbanen.

Vakantiehuizen op de mooiste plekjes in Europa, een compleet aanbod van meer dan 100.000 vakantiehuizen vindt u bij VakantiehuizenTOTAAL.nl

Naam Vakantiehuis
Vakantiehuis LEstartit

Aantal Sterren
true

Plaats
L'Estartit

Regio
Costa Brava

Land
Spanje

Maximum aantal personen
5

Huisdieren toegestaan
false

Zwembad
true

De laagste prijs voor dit vakantiehuis is €250.00 bij Chalet.

Meer informatie over de aanbieder van dit mooie vakantiehuis

Wij bieden meer dan 35.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
Noem de kleur van gras:

Beoordeel dit mooie vakantiehuis

Er is voor dit vakantiehuis nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis LEstartit prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van deze Goedkope Vakantiehuizen Prijs
Chalet
Vakantiehuis LEstartit
€250.00
Vakantiehuis LEstartit
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Dit fantastische appartement beschikt over een fantastisch uitzicht over de bomen, daken en de zee. De moderne meubels en grote ramen zorgen voor een prachtige sfeer. Het gemeenschappelijk zwembad zorgt voor een voltooid gevoel.
€289.00
Vakantiehuis LEstartit
€290.00
Vakantiehuis LEstartit
€299.00
Vakantiehuis LEstartit
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Nabij het centrum van Estartit, ligt dit comfortabele vakantiehuis met terras en gezamenlijk zwembad. In slechts enkele minuten bereikt u het mooie strand en het stadscentrum.
€329.00
Vakantiehuis LEstartit
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. In hartje Estartit ligt dit praktisch ingerichte, comfortabele appartement met twee terrassen, vlakbij het strand. Geniet van de Meditterane sfeer.
€386.00
Vakantiehuis LEstartit
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Nabij het centrum van Estartit, ligt dit comfortabele vakantiehuis met terras en gezamenlijk zwembad. In slechts enkele minuten bereikt u het mooie strand en het stadscentrum met vele barretjes, restaurants en winkels. Geniet van de Mediterrane sfeer in de leuke dorp. Tip: Huur ook het naast gelegen huis ES-18980 tezamen met vrienden of familie en deel samen het zwembad.
€420.00


Affiliate Website