Bekijk ons Vakantiehuis Harran

Vakantiehuis Harran BoekNu
€225.00

Vakantiehuis Harran

Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Eenvoudig, maar gezellig vakantiehuis, gelegen op een boerderij. In de tuin ontmoet u vriendelijke schapen en koeien. In het seizoen groeien hier bosbessen, veenbessen en cantharellen. Het gebied is ook erg populair bij vissers, de "Koningin van de Rivieren", Namsen, ligt op slechts 200 meter van uw vakantiehuis en biedt goede forelvoorraad. Ongeacht in welke richting u rijdt, na uiterlijk 15 minuten bereikt u de volgende viswateren. Zalm vissen op ongeveer 15 km afstand. Bezoek met het gezin ook het familiepark Namsskogan, waar u Scandinavische roofdieren, zoals beren, wolven, lynx en de koning van de bossen, de eland, kunt ontmoeten!

Vakantiehuizen op de mooiste plekjes in Europa, een compleet aanbod van meer dan 100.000 vakantiehuizen vindt u bij VakantiehuizenTOTAAL.nl

Naam Vakantiehuis
Vakantiehuis Harran

Aantal Sterren
false

Plaats
Harran

Regio
Midden Noorwegen

Land
Noorwegen

Maximum aantal personen
4

Huisdieren toegestaan
true

Zwembad
false

De laagste prijs voor dit vakantiehuis is €225.00 bij Chalet.

Meer informatie over de aanbieder van dit mooie vakantiehuis

Wij bieden meer dan 35.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
Noem de kleur van gras:

Beoordeel dit mooie vakantiehuis

Er is voor dit vakantiehuis nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis Harran prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van deze Goedkope Vakantiehuizen Prijs
Chalet
Vakantiehuis Harran
€225.00
Vakantiehuis Harran
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Welkom bij dit ruime en mooie vakantiehuis op een boerderij. Hier grazen koeien en schapen. Afhankelijk van het seizoen kunt u bosbessen, veenbessen en cantharellen plukken. Vissers zullen weg zijn van deze omgeving. De Namsen, ook wel "koning van de rivieren" genoemd, ligt op slechts 200 meter van het vakantiehuis. Hier kunt u vissen op forel. Andere viswateren bevinden zich op slechts 15 minuten rijden met de auto. Zalm vissen op ongeveer 15 km afstand. Bezoek het familiepark Namsskogan met het hele gezin en ervaar de Noorse roofdierwereld zoals beren, veelvraten, wolven, lynx en de koning van het bos - de eland.
€390.00


Affiliate Website