Bekijk ons Vakantiehuis Born

Vakantiehuis Born BoekNu
€280.00

Vakantiehuis Born

Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Dit bijzondere appartement in Born ligt vlakbij het prachtige Mullerthal en bevindt zich op de 1e verdieping van het "Auberge an der Brennerei" Deze Auberge is uitsluitend open op vrijdag, zaterdag en zondag, vooral voor lunch en koffie. Op verzoek kookt uw gastvrouw ook voor u. Omdat de trap naar de ingang van deze vakantiewoning niet makkelijk is, is dit appartement niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Zodra u binnenkomt, zal u de ruime, gezellig ingerichte woonkamer zeker bevalen. De bedden zijn slim geïntegreerd in de woonkamer. De kleine keuken en de badkamer zijn niet luxueus, maar van alle gemakken voorzien. Het huis ligt slechts een paar meter van de Sûre. Het beschutte terras is een onverwacht extraatje en de rustige binnenplaats van de Auberge is een uitnodiging om even te gaan zitten en te genieten van een drankje. De bakker in het dorp is open vanaf 6 uur. De vakantiewoning in Born in het Sauertal is in een kleine, oude boerderij (18e c.). De locatie is erg rustig, tegenover de Sauer en Born is ook niet ver van Echternach en de Moezel.

Vakantiehuizen op de mooiste plekjes in Europa, een compleet aanbod van meer dan 100.000 vakantiehuizen vindt u bij VakantiehuizenTOTAAL.nl

Naam Vakantiehuis
Vakantiehuis Born

Aantal Sterren
false

Plaats
Born

Regio
Grevenmacher

Land
Luxemburg

Maximum aantal personen
4

Huisdieren toegestaan
true

Zwembad
false

De laagste prijs voor dit vakantiehuis is €280.00 bij Chalet.

Meer informatie over de aanbieder van dit mooie vakantiehuis

Wij bieden meer dan 35.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
Noem de kleur van gras:

Beoordeel dit mooie vakantiehuis

Er is voor dit vakantiehuis nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis Born prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van deze Goedkope Vakantiehuizen Prijs
Chalet
Vakantiehuis Born
€280.00
Vakantiehuis Born
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Dit appartement in Born ligt vlakbij het prachtige Mullerthal en bevindt zich op de 1e verdieping bij het "Auberge an der Brennerei". Deze Auberge is uitsluitend open op vrijdag, zaterdag en zondag, vooral voor lunch en koffie. Op verzoek kookt uw gastvrouw ook voor u. Omdat de trap naar de ingang van deze vakantiewoning niet makkelijk is en er ook binnen meerdere hoge tredes zijn, is dit appartement niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. U betreedt de woning via de 1e slaapkamer en komt vervolgens in de authentieke keuken. Van daaruit gaat u met 2 hoge tredes naar de woonkamer en van daaruit met een trap naar de vide met een slaapbank. Het huis ligt slechts een paar meter van de Sûre. Het beschutte terras is een onverwacht extraatje en de rustige binnenplaats van de Auberge is een uitnodiging om even te gaan zitten en te genieten van een drankje. De bakker in het dorp is open vanaf 6 uur. De vakantiewoning in Born in het Sauertal is in een kleine, oude boerderij (18e c.). De locatie is erg rustig, tegenover de Sauer en Born is dichtbij Echternach en de Moezel.
€280.00


Affiliate Website