Bekijk ons Vakantiehuis Potocnica

Vakantiehuis Potocnica BoekNu
€210.00

Vakantiehuis Potocnica

Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Op het eiland Pag, in het rustige stadje Potocnica staat dit ruime vakantiehuis met drie vakantieappartementen. Naast het huis bevindt zich een perceel met parkeerplaatsen. Het nabijgelegen strand, dat in een rustie baai ligt, kunt u te voet bereiken. In het plaatsje Novalja zijn in de zomermaanden veel activiteiten. De eigenaar woont in het huis.

Vakantiehuizen op de mooiste plekjes in Europa, een compleet aanbod van meer dan 100.000 vakantiehuizen vindt u bij VakantiehuizenTOTAAL.nl

Naam Vakantiehuis
Vakantiehuis Potocnica

Aantal Sterren
false

Plaats
Potocnica

Regio
Kvarner

Land
Kroatiƫ

Maximum aantal personen
3

Huisdieren toegestaan
false

Zwembad
false

De laagste prijs voor dit vakantiehuis is €210.00 bij Chalet.

Meer informatie over de aanbieder van dit mooie vakantiehuis

Wij bieden meer dan 35.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
Noem de kleur van gras:

Beoordeel dit mooie vakantiehuis

Er is voor dit vakantiehuis nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis Potocnica prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van deze Goedkope Vakantiehuizen Prijs
Chalet
Vakantiehuis Potocnica
€210.00
Vakantiehuis Potocnica
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Op het eiland Pag, in het rustige stadje Potocnica, staat dit ruime vakantiehuis met drie vakantieappartementen. Naast het huis bevindt zich een grondgebied met parkeerplaatsen. Het nabijgelegen strand, dat in een rustie baai ligt, kunt u te voet bereiken. In het plaatsje Novalja zijn in de zomermaanden veel activiteiten. De eigenaar woont in het huis.
€210.00
Vakantiehuis Potocnica
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Dit kleine vakantiehuis staat op een omheind perceel en is beplant meer veel bloemen. Het huis is ideaal voor twee personen, die een rustige vakantie doorwillen brengen. Voor het huis bevindt zich een terras, waar u kunt ontspannen, lezen, of op de barbecue lokale specialiteiten kunt bereiden. In de buurt vindt u een rotskust en een bootverbinding naar het eiland Rab. Er is een parkeerplaats op het perceel.
€250.00
Vakantiehuis Potocnica
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Op het eiland Pag, in het rustige stadje Potocnica, ligt dit ruime huis met drie vakantieappartementen. Naast het huis bevindt zich een perceel met parkeerplaatsen. Het nabijgelegen strand, dat in een rustige baai ligt, kunt u te voet bereiken. In het plaatsje Novalja zijn in de zomermaanden veel activiteiten. De eigenaar wonen ook in het huis.
€329.00
Vakantiehuis Potocnica
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Dit eenvoudige zolderappartement, bevindt zich in een rustige omgeving op slechts 10 autominuten van Novalja. De laagste plafondhoogte is 80cm. In de groene tuin met veel bloemen staat een barbecue waarop u heerlijke gerechten kunt bereiden. Op het perceel bevindt zich nog een kleine huisje, HR-6057. In de buurt ligt een rotskust.
€429.00


Affiliate Website