Bekijk ons Vakantiehuis Banjol

Vakantiehuis Banjol BoekNu
€290.00

Vakantiehuis Banjol

Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Deze drie mooi ingerichte vakantieappartementen bevinden zich op een aantrekkelijke locatie, dicht bij de stranden. De appartementen bevinden zich op de tweede verdieping. Op de begane grond en op de eerste verdieping wonen de vriendelijke huiseigenaren die u graag informatie verstrekken. Vanaf de balkons van de vakantiehuizen HR-29389 en HR-29390 heeft u een prachtig panoramisch uitzicht op de zee en het oude centrum van Rab met zijn klokkentorens. Het eiland Rab staat bekend om zijn vele baaien en stranden, lokale specialiteiten zoals de "Rabska cake" en de "Rabska fjera" en een middeleeuws zomerfestival.

Vakantiehuizen op de mooiste plekjes in Europa, een compleet aanbod van meer dan 100.000 vakantiehuizen vindt u bij VakantiehuizenTOTAAL.nl

Naam Vakantiehuis
Vakantiehuis Banjol

Aantal Sterren
false

Plaats
Banjol

Regio
Kvarner

Land
Kroatië

Maximum aantal personen
3

Huisdieren toegestaan
false

Zwembad
false

De laagste prijs voor dit vakantiehuis is €290.00 bij Chalet.

Meer informatie over de aanbieder van dit mooie vakantiehuis

Wij bieden meer dan 35.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
Noem de kleur van gras:

Beoordeel dit mooie vakantiehuis

Er is voor dit vakantiehuis nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis Banjol prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van deze Goedkope Vakantiehuizen Prijs
Chalet
Vakantiehuis Banjol
€290.00
Vakantiehuis Banjol
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Op het prachtige eiland Rab en in het kustplaatsje Banjol bevinden zich deze vakantieappartementen. Ze bevinden zich op de eerste verdieping van een woonhuis met meerdere appartementen. Ieder heeft een eigen terras, met prachtig uitzicht op de stad en de zee. Op het gemeenschappelijk grondstuk staan een barbecue met tuinmeubilair, die beschikbaar zijn voor alle gasten van het huis. Ontdek de prachtige stranden van het eiland en bezoek Lopar met zijn fantastische zandstrand, ook wel paradijsstrand genoemd. Tijdens de beste vakantieperiode bieden diverse zomerevenementen voor iedereen iets.
€339.00
Vakantiehuis Banjol
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Breng een ontspannende vakantie door in een van deze prachtige appartementen in Banjol op het eiland Rab. Het appartement HR-26220 bevindt zich op de begane grond en de eerste verdieping en biedt een prachtig uitzicht op de zee en de omgeving. HR-26221 bevindt zich op de begane grond en heeft een galerij met een minimale muurhoogte van ongeveer 60 cm. Elk appartement heeft een eigen terras met een barbecue. In een paar minuten lopen van het zandstrand en het stadscentrum, waar veel restaurants, cafés en zomerevenementen zijn. De boulevard is ideaal voor romantische wandelingen en joggers.
€339.00
Vakantiehuis Banjol
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Deze twee appartementen bevinden zich in een gezinswoning. De vriendelijke huiseigenaar is beschikbaar wanneer nodig. HR-26236 bevindt zich op de bovenste verdieping en heeft een balkon. Op de begane grond is er een terras. Het vakantiehuis HR-26237 bevindt zich aan de zijkant van het huis. In de omgeving zijn er veel stranden en een mooie promenade die leidt naar het centrum van Rab, met prachtige gebouwen en restaurants. Proef verschillende traditionele specialiteiten, zoals de "Rapska tora", een zoete verleiding en ervaar culturele evenementen, zoals de "Rapska fjera", die jaarlijks plaatsvindt.
€340.00
Vakantiehuis Banjol
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Direct aan de zee, is dit prachtige vakantiehuis in woonwijken met appartementen gelegen. Het is de ideale keuze als u uw vakantie wilt doorbrengen aan het prachtig strand, zonder dat u gebruik maken van uw voertuig. In de directe omgeving zijn er restaurants, bars en nachtclubs. HR-24706 en HR-24707 hebben een eigen terras, waarvan één biedt een prachtig uitzicht over de zee. De nabijgelegen stranden is geschikt voor alle leeftijden. HR-24707 heeft een galerij met de minimale plafondhoogte van ongeveer 60 cm. De stad Rab is vol van de zomer evenementen en van het lokale culinaire aanbod.
€360.00
Vakantiehuis Banjol
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Dit vakantie-appartement op de 1e verdieping van een huis met een prachtig uitzicht op de zee is een ideale vakantiebestemming voor een gezin of vrienden met huisdieren. Een voordeel is de nabijheid van de zee, restaurants en cafés. De eigenaar woont in het huis. Het eiland Rab heeft prachtige stranden voor alle leeftijden. Mis niet om de oude stad van het gelijknamige stadje Rab te bezoeken. Dankzij de goede verbinding met de veerboot heb je een zeer goede verbinding met het vasteland en tijdens de hete zomermaanden op het eiland Rab wordt er veel georganiseerd.
€399.00
Vakantiehuis Banjol
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. In Banjol, op het eiland Rab, bevindt zich dit vakantieappartement op de eerste verdieping van een gezinswoning. Dit mooi ingerichte vakantiehuis heeft een terras met een prachtig uitzicht op de zee en het landschap. Op het terrein is er ook een gedeelde barbecue en parkeergelegenheid. Tijdens uw zomervakantie kunt u het hele eiland Rab ontdekken. Bezoek de interessante stad Rab met zijn oude stad en een rijk gastronomisch aanbod. Ervaar de vele recreatieve mogelijkheden en evenementen in de zomermaanden.
€399.00
Vakantiehuis Banjol
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Deze twee smaakvol ingerichte vakantieappartementen, met een prachtig uitzicht op de stad Rab, bieden u een geweldige vakantie aan. U zal vast en zeker een groot deel van uw tijd doorbrengen op het leuke terras. Het centrum van Rab ligt op slechts een paar minuten lopen. Geniet op het eiland Rab van het uitgebreide gastronomische aanbod en de prachtige zand- en kiezelstranden, waarvan sommige afgelegen liggen. De vriendelijke huiseigenaar kan u tips geven over restaurants. Het eiland Rab is bekend om zijn eeuwenoude traditie in het toerisme, evenals zijn culturele en recreatieve evenementen zoals de "Rapska Fiera".
€418.00
Vakantiehuis Banjol
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Deze vakantie-appartementen liggen op het prachtige eiland Rab en in de kustplaats Banjol. Ze bevinden zich op de eerste verdieping van een gezinswoning met verschillende appartementen en hebben elk een eigen terras, van waaruit u een prachtig uitzicht op de stad en de zee heeft. Op het gemeenschappelijk terrein is er een barbecue met tuinmeubilair, die beschikbaar is voor alle gasten van het huis. Ontdek de prachtige stranden van het eiland en bezoek zeker de plaats Lopar met zijn fantastische zandstrand, dat ook wel het paradijsstrand wordt genoemd. Tijdens de beste vakantieperiode bieden verschillende zomerevenementen iets voor elke bezoeker.
€430.00
Vakantiehuis Banjol
€430.00
Vakantiehuis Banjol
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Deze twee smaakvol ingerichte vakantieappartementen met een prachtig uitzicht op de stad Rab bieden u een geweldige vakantie. Het grootste deel van de tijd zult u zeker op het terras doorbrengen. Het centrum van Rab kan binnen een paar minuten lopen worden bereikt. Op het eiland Rab kunt u genieten van het rijke gastronomische aanbod en de prachtige zand- en kiezelstranden, die ook deels afgezonderd zijn. De vriendelijke huiseigenaar kan u tips geven over restaurants. Het eiland Rab staat bekend om zijn eeuwenoude traditie in het toerisme, maar ook om culturele en amusementsevenementen zoals de "Rapska fiera".
€478.00
Vakantiehuis Banjol
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Deze twee appartementen bevinden zich op een aantrekkelijke locatie op slecht enkele minuten van het strand. Op de begane grond van het pand wonen de eigenaren. Beide appartementen bieden een panoramisch uitzicht op de zee. 'S Avonds kunt u een wandeling maken langs de zee naar het centrum van Rab en genieten van maaltijden in een van de vele restaurants. Wij raden u aan om het zoete genot van de meest beroemde specialiteit van Rab te proberen, de "Rapska torta".
€499.00
Vakantiehuis Banjol
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Breng een ontspannen vakantie door in één van deze vakantiewoningen in Banjol op het eiland Rab. Het appartement HR-26220 bevindt zich op de begane grond en de eerste verdieping en heeft een prachtig uitzicht over de zee en de omgeving. De HR-26221 is gelegen op de begane grond en beschikt over een galerij met een minimum planfondhoogte van ongeveer 60 cm. Elk appartement heeft een eigen terras met barbecue. Binnen een paar minuten lopen bereikt u het zandstrand en het centrum van de stad waar er vele restaurants, cafés en in de zomer evenementen zijn. De boulevard is ideaal voor romantische wandelingen en om te joggen.
€529.00
Vakantiehuis Banjol
€539.00
Vakantiehuis Banjol
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Geniet van het prachtige uitzicht op de zee en de stad Rab vanuit dit smaakvol ingerichte vakantieappartement op de tweede verdieping (evenals HR-24704). Vanaf het overdekte terras met tuinmeubilair kijkt u uit over de zee en kunt u ontspannen na een aangename baddag. Het strand, restaurants en clubs zijn andere voordelen van dit vakantiehuis. U kunt de muziek van de nabijgelegen zit- en nachtclubs horen. Bezoek ook de stad Rab, die gemakkelijk te bereiken is via de boulevard.
€569.00
Vakantiehuis Banjol
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Breng een aangename strandvakantie in Banjol door, waar u dit eenvoudig en functioneel ingerichte vakantiehuis zult vinden. Op het grondstuk vindt u een terras met barbecue en tuinmeubilair voor aangename uren buitenshuis door te brengen. Wandel langs de waterkant, tot aan de stad Rab. In de omgeving zijn er veel kleine kiezelstranden, het mooie strand Pudarica is gelegen aan de ingang van Barbat. Er is ook een open nachtclub deze wordt elke dag goed bezocht. Wij bevelen u een excursie aan naar Lopar en de piek van Kamenjak op het eiland.
€579.00
Vakantiehuis Banjol
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Deze twee vakantieappartementen bevinden zich op een aantrekkelijke locatie op slechts een minuutje wandelen van het zandstrand. De huiseigenaren wonen op de begane grond. Beide appartementen bieden een prachtig uitzicht op de zee. Maak 's avonds een wandeling langs de zee naar het centrum van Rab en geniet van een heerlijke maaltijd in één van de vele restaurants. We raden aan om de zoete beroemdste specialiteit van Rab, de 'Rapska Torta', te proeven.
€580.00
Vakantiehuis Banjol
€589.00
Vakantiehuis Banjol
€589.00
Vakantiehuis Banjol
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Geniet van het prachtige uitzicht over de zee en de stad Rab van het smaakvolle ingerichte appartement, het is gelegen op de tweede verdieping. Vanaf het overdekte terras met tuinmeubelen kijkt ook uit over de zee, u kunt er ontspannen na het zwemmen tijdens de aangename dagen. Het strand in de buurt, restaurants en clubs zijn andere voordelen van dit vakantiehuis, dus u kunt de muziek van de nabijgelegen tuinen en nachtclubs horen. U kunt ook een bezoek brengen aan de stad Rab, dit is gemakkelijk te bereiken vanaf de boulevard.
€620.00
Vakantiehuis Banjol
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Dit vakantiehuis met zwembad is gelegen op het eiland Rab in Banjol. Omgeven doorpijnbomen en groene gebieden, maar niet ver van het strand, stadscentrum en restaurants en bars. Geniet van het uitzicht op de stad en de zee. Op de begane grond kunt u wat aangename uren doorbrengen op het terras met buitengrill, die altijd wordt gebruikt door de gasten voor het bereiden voor heerlijk gerechten. Beide verdiepingen zijn verbonden door een buitentrap. Tijdens de zomermaanden vinden er tal van evenementen plaats. De Kroatische keuken wordt vooral gekenmerkt door verse visspecialiteiten. Dit kleine eilandstadje met zijn prachtige baaien is een waar paradijs speciaal voor strandliefhebbers.
€959.00
Vakantiehuis Banjol
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Twee-onder-één-kap huis in Banjol. Het huis is ideaal voor twee gezinnen of een groep vrienden. Op de begane grond bevinden zich de keuken-eetkamer en de woonkamer, terwijl op de bovenverdieping de slaapkamers liggen. De verdiepingen zijn middels een binnentrap verbonden. Vanaf het bovenste terras heeft u een prachtig uitzicht op zee, het kanaal van Barbat en het landschap. In de goed onderhouden tuin is een buitenzwembad gelegen die heerlijke verfrissing brengt. Op het paviljoen staat een barbecue, waar u heerlijke maaltijden kunt bereiden. In de zomer biedt het eiland veel evenementen en veel uitnodigende stranden.
€1149.00


Affiliate Website