Bekijk ons Vakantiehuis Strandpark 21

Vakantiehuis Strandpark 21 BoekNu
€275.00

Vakantiehuis Strandpark 21

Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Met de Oostzee pal voor de huisdeur en de badplaatsen Kappeln en Eckernförde in de buurt is Schönhagen een kleine, maar fijne vakantiebestemming die steeds populairder wordt bij jong en oud. Deze chique huizen zijn niet alleen tijdens de zomer een comfortabele omlijsting van uw vakantie, maar ook in de lente, herfst en winter. Heerlijk relaxen kan in de sauna en whirlpool, bijpraten kan daarna rond de open haard.Vergelijkbare huizen bijvoorbeeld DE-548+120+138+142+151+153-156+158-160. Voor andere huistypes: zie onder DE-564-160.► Afbeeldingen zijn gedeeltelijk woonvoorbeelden.

Vakantiehuizen op de mooiste plekjes in Europa, een compleet aanbod van meer dan 100.000 vakantiehuizen vindt u bij VakantiehuizenTOTAAL.nl

Naam Vakantiehuis
Vakantiehuis Strandpark 21

Aantal Sterren
false

Plaats
Schönhagen

Regio
Sleeswijk-Holstein

Land
Duitsland

Maximum aantal personen
6

Huisdieren toegestaan
true

Zwembad
false

De laagste prijs voor dit vakantiehuis is €275.00 bij Chalet.

Meer informatie over de aanbieder van dit mooie vakantiehuis

Wij bieden meer dan 35.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
Noem de kleur van gras:

Beoordeel dit mooie vakantiehuis

Er is voor dit vakantiehuis nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis Strandpark 21 prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van deze Goedkope Vakantiehuizen Prijs
Chalet
Vakantiehuis Strandpark 21
€275.00


Affiliate Website