Bekijk ons Vakantiehuis Am Steinberg

Vakantiehuis Am Steinberg BoekNu
€347.00

Vakantiehuis Am Steinberg

Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nl. Midden in ?Grünen Herzen Deutschlands? vindt men in het Thüringer woud, de gemeente Schleusegrund.De gemeente ligt aan de zuidkant van het natuurpark Thüringer woud. Bij deze gemeente hoort ook het dorpsdeel Langenbach, een rustig gelegen dorpje, zonder doorgaand verkeer, ongeveer 3km van Schönbrunn. Traditioneel heeft dit dorpje iets bijzonders te bieden.In Langebach was in de periode van 1525 tot en met 1575, de eerste industriële glasblazerij van Duitsland. Op deze plaats zijn vandaag de dag nog altijd overblijfselen hiervan te vinden.Midden in de natuur van het Thüringer woud, bevindt zich het gezellige ?Ferienhaus am Steinberg? dat u geheel alleen bewoont.Het huis ligt op een ca.250m2 groot grondstuk en vanaf uw terras geniet u van een heerlijk uitzicht op het zonnige dal.Voor mensen die naar rust zoeken is dit een ideaal uitgangspunt.De omgeving biedt u vele afwisselende mogelijkheden om te fietsen en wandelen. Zoals bijvoorbeeld het Biosphärenreservaat Vessertal langs de stuwdam of naar de Bergsee Ratscher. De omgeving is tevens geschikt voor andere sporten en recreatiemogelijkheden.Zoals bijvoorbeeld een openluchtzwembad in Schönbrunnn of 2 Tennisbanen in Gießübel.Geliefde Uitstapjes mogelijkheden in de regio:Schloss Bertholdsburg in Schleusingen (10 km), Klooster Veßra (18 km), Biosphären Reservat Vessertal (18 km) met informatiecentrum en georganiseerde wandeltochten, Suhl (25 km) met het wapenmuseum, schietsport, vaartuigenmuseum, Ilmenau (33 km), Lauscha (40 km) ? een wonderschone gelegen glasblazerij stad, Erfurt (75 km), Weimar (91 km), Eisenach met de Wartburg (98 km).

Vakantiehuizen op de mooiste plekjes in Europa, een compleet aanbod van meer dan 100.000 vakantiehuizen vindt u bij VakantiehuizenTOTAAL.nl

Naam Vakantiehuis
Vakantiehuis Am Steinberg

Aantal Sterren
false

Plaats
Langenbach

Regio
Thüringen

Land
Duitsland

Maximum aantal personen
2

Huisdieren toegestaan
false

Zwembad
false

De laagste prijs voor dit vakantiehuis is €347.00 bij Chalet.

Meer informatie over de aanbieder van dit mooie vakantiehuis

Wij bieden meer dan 35.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
Noem de kleur van gras:

Beoordeel dit mooie vakantiehuis

Er is voor dit vakantiehuis nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis Am Steinberg prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van deze Goedkope Vakantiehuizen Prijs
Chalet
Vakantiehuis Am Steinberg
€347.00


Affiliate Website